ROGLE 82_83-Juliol_Agost2013

SEMBLANÇA
J.M.M.

Pere Martínez i Lloret

 

El passat dia 16 de juny una inesperada noticia va omplir-nos de tristor: Pere Martínez i Lloret, el nostre companyer de junta en el Rogle, havia fallit a conseqüencia d’una parada cardiaca. Pere Martínez era el nostre bibliotecari-archiver, una persona animosa que treballava de manera incansable per l’associacio, fent-la present alla a on ell estava, i mirant sempre per la difusio de les nostres activitats, especialment fent distribucio d’esta humil publicacio mensual que editem.

Amant dels llibres, nos consta de l’ampla coleccio que posseïa i en la que descollava de manera especial un bon numero de volums relatius a la cultura valenciana. Un tema este que l’interessava en gran manera i que el mantenia lligat a diverses institucions valencianes i vinculat i participatiu en festes de tanta tradicio com la dels altars de Sant Vicent Ferrer, sent membre actiu del Altar del Mocadoret.

Publicà en diversos periodics molts articuls d’opinio, sempre de tematica valencianista, i ultimament s’havia incorporat i participava activament en el grup de cultura de Convencio Valencianista.

Descansa en pau, Pere, i conta en que sempre estaras en el nostre recòrt.